Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Byutviklingsenheten består av fagkontorene for plan, reguleringsplan, byggesak, geodata og park og veg.

Byggesakskontoret

Byggesakskontoret er organisatorisk tilknyttet Byutvikling. Kontoret behandler alle typer bygge- og delingssaker, og utfører kvalitetskontroll av byggevirksomheten i Tromsø. For samtale med en av våre saksbehandlere, bestiller du time via Servicetorget. For informasjon om en pågående sak, benytter du deg enkelt av kommunens innsynsløsning Jupiter Innsyn.

Ansatte byggesak

Geodatakontoret

Geodatakontoret har ansvaret for kartforvaltning, oppmåling og eiendomsdeling. Her finner du beskrivelse om de ulike tjenestene under kart, oppmåling og matrikkel. Bestill kart til ulike formål, bestillings-, søknadsskjemaer, og veiledningsmateriale, få opplysninger om seksjonering og adressering.

Ansatte Geodata

Plankontoret

Kommuneplankontoret utarbeider kommuneplanens arealdel og samfunnsdel, kommunedelplaner, og andre strategiske planer innenfor arealforvaltning, kollektivtransport, trafikk, grønnstruktur m.m.

Ansatte Plankontoret

Reguleringsplankontoret

Her finner du mer om reguleringsplanbehandling i Tromsø kommune.

Ansatte Reguleringsplankontoret

Byutviklingsstaben

Staben utfører sluttarbeid for fagkontorene, betjener nettbutikken Infoland og utfører interne oppgaver.

Ansatte Stab

Byutviklingssjefen