Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Turstier bygges og oppgraderes
I regi av Tromsømarkaprosjektet oppgraderes turstier på Tromsøya. Strekningen Charlottenlund - Skibrua fikk en betydelig kvalitetsheving i 2012 og arbeidet videreført i 2013 med nye strekninger. Sti rundt Sydspissen er påbegynt og vil ferdigstilles så snart avtale med grunneier foreligger. (Se videre eget menypunkt). Det bygges også løyper og stier på Kvaløya og i Kroken som fortsettes i 2014.

Lekeplasser under arbeid
Renovering av lekeplassen ”Pauls minne” i Langesundvegen startet i 2012 og beregnes ferdigstilt i 2014. Lekeplassen i Karl Halls veg står på tur og forventes påbegynt i 2014. I tillegg til disse er velforeninger engasjert med oppgraderinger på flere kommunale plasser. Det gjelder Pølsesvevet og Anton Jakobsens veg i Tromsdalen. Gimle lekeplass i Tors veg og Jupitervegen på Tomasjord er under planlegging.

Barnehagegjerder
Dårlige gjerder i barnehagene har vært en utfordring i flere år. Lav høyde og generelt dårlig tilstand har vært et gjennomgangstema. Noe nytt er ført opp de siste år, men det gjenstår fortsatt mye arbeid. Dessverre har det vært for lite midler for å få til et større løft, men arbeidet fortsetter innenfor eksisterende rammer. Hvert år fornyes også en god del lekeutstyr i barnehagene, ofte som følge av merknader i sikkerhetskontroll.

Les også:

Skriv ut Skriv ut |