Morgan Lillegård takker for prisen.
Morgan Lillegård i Oslo da han takket for den forrige prisen som ble delt ut av Difi i desember i fjor.

For andre gangen på kort tid har Tromsø kommune vunnet pris for nettstedet www.tromso.kommune.no. Torsdag kveld fikk kommunen Farmand-prisen i klassen ”Beste offentlige nettsted”.
 
Dette er en pris som rager høyt og ble delt ut under en større festmiddag på Royal Christiania Hotell i Oslo. I juryens begrunnelse heter det blant annet:
 
- Nettsiden til Tromsø kommune har lykkes med å kombinere stor informasjonsbredde og dybde med god oversikt og brukervennlighet. Dette er rett og slett en nyttig side både for næringslivet, besøkende og ikke minst kommunens innbyggere.
 
I desember i fjor fikk Tromsø kommune prisen for Norges beste kommunale nettsted 2009 delt ut av Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). Med Farmand-prisen på plass er det en klar indikasjon på at kommunen har lyktes med satsningen på et brukervennlig nettsted for kommunens innbyggere.
 
- Vi er meget stolt over denne prisen og æren skal de dyktige medarbeiderne våre ha. I tillegg har vi hatt ekstern hjelp fra tromsøfirmaet Gnist design og den tekniske plattformen er laget av skjervøyfirmaet Custom Publish, sier kommunikasjonssjef Morgan Lillegård som også retter en takk til rådmann Gøril Bertheussen som satser ressurser på brukervennlighet for innbyggerne.
 
- Politikerne skal også takkes fordi de i 2008 bevilget penger til en nysatsing på webkommunikasjon, sier Lillegård.
 
Farmandprisen (beste årsrapport) har vært utdelt hvert år siden 1955, og Farmandprisen Beste nettsted har vært utdelt årlig siden 2006.
 
- Dette er første gang at en deltaker med hovedkontor i Nord-Norge har gått helt til topps i denne konkurransen, sier jurymedlem Arve Stølann Angell.