Havtun bo- og servicesenter er en avdeling av Kvaløya hjemmetjeneste og holder til på Brensholmen. Hjemmetjenesten har kontor i bygget med sykepleiere, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Våre verdier er vennlighet, respekt, empati, omsorg og tillit.

Vi har nattevakt alle dager, legekontor to ganger i uken samt tilgang på fysioterapi. Du kan spise middag sammen med andre beboere i spisesalen hver dag, samt at det også er mulighet for matlevering. 

Kontakt oss

Adresse: Naustvollvegen 12/14, 9118 Brensholmen

Brensholmen avdelingskontor: 77 66 11 87/ 88
Vakttelefon: 958 95 074 - betjent hele døgnet

Avdelingsleder: Elisabeth Storslett 
Telefon: 414 08 250

Enhetsleder: Roar Evjen
Telefon: 918 79 360

Aktiviteter

Aktiviteter

  • Kaffestund med andre beboere hver ettermiddag på fellesstua
  • Trim hver tirsdag
  • Strikkekafe ved den lokale butikken hver torsdag
  • Dagsenter hver 14. dag
  • Kulturelle innslag med musikk noen ganger pr år
  • Det jobbes for at det skal starte opp aktivitetssenter med aktiviteter alle hverdager

Nærmiljøet og geografi

Brensholmen er ei bygd lengst sørvest på Kvaløya, med ca. 400 innbyggere. Bygda utgjorde tidligere en del av Hillesøy kommune, men har siden 1964 vært en del av Tromsø kommune. Er 54 km til Tromsø sentrum, en kjøretur som tar ca. 55 minutt. Tar 15 minutt mer hvis man kjører via Leirstrandvegen (Mjelde). Fine turmuligheter, for eksempel til det populære utsiktspunktet Ørnfløya. Fine strender rundt om kring. Naustvollveien innbyr til en fin spasertur med liten trafikk. Ca. 1 km til Joker butikken som også bringer varer en gang i uken. Ca.1,5 km til Hillesøy kirke.Ca. 5 km til Sommarøy hvor det er Sommarøy hotell, Havfrua kro, husflidhuset kunstbruk og Matkroken butikk. Lokal Taxi. Busstopp like ved Havtun. Daglig forbindelse foruten om lørdag.

Sentral og vakker beliggenhet. Vid horisont med mange fine farger hele året. Vakker utsikt utover havet, Senjafjellene, fiskebruket med båthavna, og båtene som kommer for å levere fisk. Om sommeren senjaferga som går til og fra. Rikt fugleliv rundt senteret med rypekakling om våren, reinsdyr observeres heile året og ørna ses daglig. Om våren og sommeren er det et yrende fugleliv nede ved sjøen der tjelden, spoven, måsen og enda flere fuglearter hekker.