Mine lån


Glemt/ny PIN-kode?
Ny låner

Aktivitetskalender

iFokus - aktuelt fra biblioteket

  • Lenes bokanbefaling

    lenes-bokomtale-gleden-med-skjeden Bibliotek og byarkiv er også på YouTube! Se den aller første bokanbefaling fra oss. Lene R. Kjølaas presenterer Nina Brochmanns bok «Gleden med kjeden». Ei bok for jenter og kvinner flest!
  • E-bok appen BookBites

    logo-bookbites-blogg Troms Fylkesbibliotek har sammen med folkebibliotekene Troms inngått avtale med BookBites om ny platform for utlån av e-bøker. Hva må du gjøre for å skaffe BookBites? E-bøker er kun tilgjengelig via mobil eller nettbrett for IOS og Android. Last ned appen fra Apple Store og Google Play. Når du åpner appen første gang vil du bli bedt om å registrere deg som bruker. Lånere må ha et nasjonalt lånekort som har et hjemmebibliotek i Troms fylke for å låne e-bøker fra BookBites. IOS vs Android IOS-versjonen av Bookbites er foreløpig mer stabil og har flere funksjoner enn sin motpart Android. Dette er noe som blir utbedret med stadig nye oppdateringer slik at begge fungerer like bra. Bokutvalget i BookBites Flere bøker vil bli lagt til appen i løpet av april/mai i år. Noen kan synes at utvalget er noe tynt for øyeblikket, men vær tålmodig: Det kommer flere godbiter! E-lån Troms Har du lånt e-bøker i det gamle E-lån Troms? Lån som allerede er foretatt i E-lån Troms og som ikke er forfalt, er fortsatt tilgjengelig hvis du har lastet ned disse til Bluefire Reader eller et annet leseprogram. Alle reserveringer i E-lån Troms er slettet, derfor må reserveringer gjøres på nytt i BookBites. God bok!
  • Lesesirkel – Boka i Fokus

    lesesirkel-m-anne-lene-tony-(1-of-1)-blogg Tromsø bibliotek starter opp med lesesirkel. Er du glad i å lese og ønsker å møte andre med samme interesse har du nå sjansen. Neste lesesirkelmøte arrangeres tirsdag 8. mai kl. 17.30, på hovedbibliotekets plan 1, møterommet. En bibliotekar er til stede for å introdusere boka, men samtalen står deltagerne for. Det eneste vi ønsker av deg, er at du har lest boka på forhånd. Dette er ikke ment å være litterær analyse på høyt nivå, men en uformell trivelig samtale om litteratur. Biblioteket sørger for nok bøker til alle interesserte. Påmelding er fint, men ikke nødvendig. Lurer du på noe kan du kontakte lene.kjolas@tromso-kommune.no eller ringe 40613891. Program for våren 10. april kl. 17.30, hovedbiblioteket plan 1, møterommet. Vi samtaler om: Lars Petter Sveen «Fem stjerner». 8. mai kl. 17.30, hovedbiblioteket plan 1, møterommet. Vi samtaler om: Ingeborg Arvola «Neiden 1970». Foto: (Fv) Arrangementsansvarlig Tony Bjerketveit, litteraturformidler Lene Kjølaas og bibliotekar Anne Bredrup.

Kontakt

Besøksadresse:
Grønnegt. 94, 9008 Tromsø
Postadresse:
Postboks 6900, 9299 Tromsø
Tlf: 777 90 900
biblioteket@tromso.kommune.no
Kroken bibliotek
482 95 779
Kroken Epost | Kroken
Tromsdalen bibliotek
 776 35 439
Tromsdalen Epost | Tromsdalen
Byarkivet
902 12 445
Byarkivet Epost
Bokbussen, mob. 976 77 092
Bokbussen Epost | Bokbussen

Åpningstider


Hovedbiblioteket:
Man-tors: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 16.00
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: 12.00 - 16.00