Fagleder for kultur og service: Wenche Hanssen
Telefon: 474 50 052
E-post: wenche.hanssen@tromso.kommune.no

Ulike servicetilbud
For leie av kantine, møterom, roserom og spesialstuene kontaktes Servicebasen på telefon 77 79 08 40, eller Service- og kulturansvarlig Wenche Hanssen.

Fotpleie

Pirjo Åstrøm er diplomatutdannet fotterapeut og hudpleier. Hun har privat praksis ved Sør-Tromsøya sykehjem en uke i måneden.
Telefon: 77 79 08 40

Timebestilling gjøres via Servicebasen.

Aromaterapi

Aromaterapeutene Terezia Schandl Christiansen og Anne Asla Bentzen har etablert praksis på Sør-Tromsøya sykehjem. Vi har eget SPA-rom der en kan bestille SPA-behandling med aromaterapi.

Terezia, telefon 934 96 595
Anne, telefon 415 65 082

Frisør

Inger S. Finnstø driver frisørsalong ved hovedinngangen. Hun har åpent mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl 1000 til 1600, og tar imot både kvinner og menn.

Telefon: 77 79 08 68

Kantine

Sør-Tromsøya sykehjem har en stor og flott kantine. Kantine og hovedinngang er bygget sammen som et fellesområde og møteplass for alle ansatte, beboere og pårørende.

Faste aktiviteter

Det er nå slutt med aktivitetsavdeling på sykehjem. Her har nå istedet hjemmetjenesten dagsenter for deres brukere. Vi har et godt samarbeid med dagsenteret her, og vi har flere felles aktiviteter hver uke.

  • Trim på bogruppene på mandager og fredager
  • Bingo på dagsenteret på tirsdager
  • Andakt i kantina hver torsdag
  • Fredagskafe med levende musikk
  • Losje Maria er her siste lørdag hver måned med musikk og hjemmelagde kaker
  • Søndagskino i kantina annen hver søndag
  • Frelsesarmeen er her og synger og spiller en mandag i måneden

Vi har videre samarbeid med Sør-Tromsøya skolekorps, Fagereng skole, Nansenveien barnehage, Sommereng barnehage, samt Kulturskolen og Musikkonservatoriet. Videre er Røde Kors innom med kioskvogn på alle bogruppene annenhver uke.

Fellesstuer