Natur og miljø

Etter innføring av det parlamentariske styresettet i Tromsø kommune er det byrådet og byråd for byutvikling som har ansvar for utforming av kommunens miljøstrategi, og for å få gjennomført den. Byrådet tildeler også hvert år områdemidler for miljø. Søknadsfrist for midler som skal tildeles er hvert år den 1. desember og den 1. mai. I begge runder fordeles ca. kr 500 000.

Miljøarbeidet styres av Handlingsplan for miljø (lokal forurensing) og av Klimaplan 2008-2018 som omhandler handlingsprogrammet mot global forurensing og klima.

Kontaktperson
Miljørådgiver Wim Weber, Byrådsavdeling for byutvikling
Postadresse: Rådhuset, Miljørådgiver, Postboks 6900, 9299 Tromsø
Telefon: 77 79 01 13
E-post: wim.weber@tromso.kommune.no 

Hvert enkelt satsingsområde, med kontaktpersoner i den kommunale organisasjonen og aktuelle lenker, kan du lese om i menyen til venstre.

Naturen i vår omlag 2500 km2 store kommune er variert, fra ytterste kyst til høyeste fjelltopp, og det finnes mange bra karttjenester som viser naturverdier, verneområder og artsforekomster på nett.  På Miljøstatus sine kartsider er det meste av dette samlet i en lett tigjengelig kartløsning. Ta en titt, og bli kjent med hva som finnes i kommunen vår. 
 

 Kjør piggfritt

Les også:

Lenker og nedlastbare dokumenter:

shareon print.png Skriv ut |
Del denne side:
Gi innspill

Servicetorget

Vi gir deg hurtig svar på e-post eller telefon 77 79 00 00

Servicetorget har åpent
Mandag - fredag 09.00 -15.00
På telefon: 08.00-15.45

Les mer om Servicetorget

X

Spørreundersøkelse

Vurdering av digitale tjenester

Tromsø kommune vil gi deg bedre og mer tilgjengelige digitale tjenester. Som en del av arbeidet med å bli bedre, gjennomfører vi en undersøkelse. Vi håper du vil sette av noen minutter til å svare på våre spørsmål. På forhånd takk.

Gå til spørreundersøkelsen