20150916_EDK4343_redigert_800x430.jpg

Sommerklubben er et ukestilbud for barn i alderen 7 - 13 år. Basen for sommerklubben er på Stakkevollan skole. Sommerklubben er tuftet på natur og friluftsliv og vårt motto er ”Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”.

Nærmiljøet på Stakkevollan, Rundvannet/ Langvannet og Varden, samt  fjæra i bydelen Hamna er områder som blir flittig brukt. Torsdager er satt av til svømming i Stakkevollan svømmehall.

Åpningstid fra kl 0900 - 1600 (Senest oppmøte kl 09.30)
Maks antall deltakere er 40 per uke. Pris per uke er 950 kr.

Ta kontakt med Lene Kristin Enebakk på telefon 474 54 294 eller epost lene.kristin.enebakk@tromso.kommune.no for mer informasjon. 

Barn i alderen 7 til 10 år

Denne gruppa vil i hovedsak benytte seg av området i nærheten til Stakkevollan skole, Rundvannet og Varden. Det vil bli muligheter til kanopadling, bygge gapahuk, sette opp telt /lavvo, lage bål og tilberede mat på bål. Torsdager vil deltakerne delta på svømming i Stakkevollan svømmehall.

Spesialtilbud for barn i alderen 10 til 13 år

Her kan barna velge ukeaktivitet og valget vil være mellom maritim gruppe eller aktivitetsgruppe. Torsdagene vil deltakerne delta på svømming i Stakkevollan svømmehall. Maritim gruppe får muligheter til å fange fisk med line, garn og ruse i sjø, samt lære de enkleste knuter og spleising av tauverk. Det blir også opplæring i bruk av båt, samt bruk av redningsvest. Det blir også gitt opplæring i hvordan man behandler fanget fisk. Gruppen benytter seg av skolenaustet i Hamna.
 
Aktivitetsgruppen vil få være med på ulike aktiviteter i nærmiljøet som feks. kanopadling, tur, orientering, aktiviteter innen forskjellige idretter, leker osv. Aktivitetene vil foregå i nærmiljøet.