Tromsø krematorium ferdigstilt i januar 2017. Det ligger nydelig til ved Sandnessund gravlund like nord for Slettaelva på Kvaløya. 

Krematoriet

Selve krematoriet drives av Tromsø kirkelige fellesråd, på oppdrag fra kommunen. Krematoriet utfører kremasjoner for hele Nord-Norge. I et moderne bygg og med utstyr av topp kvalitet gjøres kremasjoner på en verdig, profesjonell og miljøvennlig måte. Vi tilpasser oss de etterlattes behov i forhold til livssyn og personlige preferanser.

Kontaktinfo: Send e-post til krematorium@tromso.kommune.no eller kontakt Pål Thomas Berg på telefon 936 35 900.

Ovn_krympet

Nordlyssalen

Nordlyssalen kan brukes i mange ulike sammenhenger – uavhengig av tro og livssyn. Salen kan kan også brukes som et seremonirom og bisettelsessted i forbindelse med dødsfall, til minnesamvær, konserter, møter, mottakelser, bryllupsfester, konfirmasjon, dåpsfeiring, eller hva du måtte ønske. Den kan danne en vakker ramme for ditt arrangement, og kan også tilpasses ditt behov. 

Det er plass til 150 personer i lokalet, som er tilrettelagt for bruk av audiovisuelt utstyr. Det kan avtales servering, og våre verter kan ta seg av det praktiske før dere kommer, underveis i arrangementet og etterpå. Utenfor lokalet er det et flott, utendørs atrium, som fritt kan benyttes før, under og etter ditt arrangement.

Tromsø krematorium ligger i samme bygg, men helt atskilt fra Nordlyssalen. Aktiviteten i krematoriet vil ikke forstyrre det som foregår i Nordlyssalen. For mindre arrangement og minnestunder, kan man også avtale å leie Lillesalen, et mindre seremonirom som passer for opptil ti personer. Ta gjerne kontakt (se under) for flere opplysninger.

Priser
Leie av Nordlyssalen til bisettelse kr 0
Leie av Nordlyssalen med enkelt oppsett av stoler kr 2.500
Leie av Nordlyssalen med servering avtales individuelt for hvert arrangement.
Leie av Lillesalen til bisettelser kr 0
Leie av Lillesalen med enkelt oppsett av stoler kr 1.000

Booking: Send en e-post til krematorium@tromso.kommune.no
E-posten må inneholde: Navn på bestiller, dato, adresse og telefonnummer, type arrangement, antall personer, behov for servering, samt andre praktiske opplysninger.

Betaling: Faktura sendes i etterkant av arrangementet

Spørsmål? Send en epost til krematorium@tromso.kommune.no eller kontakt Pål Thomas Berg, telefon 936 35 900 eller Lise Fansiska Valle, telefon 941 94 089.

Nordlyssalen