Tromsøs nærings- og kulturliv inviterer til en opplevelsesreise litt utenom det vanlige. En reise med fokus på mengden og mangfoldet av kunst- og kulturtilbud som finnes her på 69°N. Museer, biblioteket, teatre, kirker, butikker og andre kulturaktører byr på guidede turer, konserter, forestillinger og samtaler. 

Kulturnatta 2019 arrangeres fredag 11. oktober. Følg med på kulturnattas facebookside for mere informasjon.

Årets Kulturnatt byr på både nye og gamle kulturopplevelser for publikum i alle former, størrelser og aldre. Kulturnatta er en kikk bak kulissene som vi håper vil sette byen i ett nytt lys, både for dens innbyggere og for de som måtte besøke Tromsø akkurat denne kvelden. Helt gratis! 

Byens kulturliv byr på seg med sang og dans mellom billedkunst, forsmak på nye forestillinger og et innblikk i en annen verden. Få med deg så mye som mulig, for alle arrangementene på Kulturnatta er helt gratis! Dette er din mulighet til å oppleve nye steder og kulturtilbud du kanskje ikke visste om fra før.

Ta kontakt på e-post kulturnattatromso@gmail.com for mere informasjon.

Velkommen!

Kulturnatta Tromsø vil gjerne takke alle som er med på å gjøre denne kvelden mulig. Alle arrangørene som setter sitt individuelle preg på programmet og gjør Kulturnatta til en ekstraordinær begivenhet. Spesielt takk til Tromsø kommune og Kulturnæringsstiftelsen SpareBank1 Nord-Norge for deres tillit og støtte til Kulturnatta Tromsø.

Se fullstendig program:
Kulturnatta-2019-program-191009.pdf