-Vi har kapasitet til å ta imot fem personer hver dag. Arbeidsleder Odd-Harald Eriksen skriver kontrakt med deltakere hver morgen og signerer dem ut på ettermiddagen. Dagsjobben tilbyr meningsfylt arbeid og lunsj tre dager i uken til mennesker som sliter med rus. På vinteren måker de snø og på sommeren er det plenklipping og hagearbeid. De rydder også søppel og tar oppdrag både fra kommunen og private. I mellomsesongene produserer de eikefjøler, fuglehus og mye annet.


Dagsjobb2.JPG
På bildet: John Arne viser frem fine eikefjjøler

Akkurat nå er det full snekring i verkstedet. De har nettopp levert de siste av totalt 120 hundehus til Villmarkssenteret og er nå i gang med å lage blomsterkasser etter mål til et borettslag.
Det lukter godt av trevirke. Toppladede skrumaskiner gjør jobben. Det gjør Chris også. Han liker å arbeide med kroppen. Motivasjonspengene han tjener på Dagsjobben kommer godt med. Det er første arbeidsdag og han trives. Kompisen John Are dro han med i dag. Det er han glad for. - Dette gir meg en smak av normal hverdag, sier han og smiler.

Dagsjobb3.JPG
På bildet: Chris lager blomsterkasse.

John Are og Magnus har vært jevnlig vært innom Dagsjobben siden 2015. De er takknemlig for tilbudet og gleder seg til å dra på jobb. Skryter av arbeidslederen gjør de også. Ingenting er bedre enn å få oppgaver som de føler at de mestrer. Og de tar gjerne imot flere oppdrag.

Trenger du en blomsterkasse etter egne mål eller har andre oppdrag. Ta kontakt med arbeidsleder Odd Harald Eriksen på telefon 902 16 832 eller e-post.

Øverste bilde: t.v Chris, arbeidsleder Odd Harald, Magnus og John Arne (foran).