Digitalt: Tegnesnakk med Nora Dåsnes - Pride edition!

Hvordan blir egentlig tegningene i en bok laget? Det kan du få se i vår programserie Tegnesnakk, der ulike illustratører tar oss med på arbeidsrommet og viser oss hvordan de lager bildene vi kjenner fra bøker og tegneserier.

Publisert 07. jun 2021

Nora Dåsnes debuterte med et brak som forfatter og illustratør med den kritikerroste grafiske romanen Ti kniver i hjertet våren 2020. I boka treffer vi 7. klassingen Tuva som står i spagat mellom å være barn og ungdom, forelsker seg i Mariam og strever med eksistensielle spørsmål som: kan man være forelsket i en jente og samtidig like Marcus og Martinus? Boka fikk både Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie, og i anledning PRIDE har vi har fått Dåsnes til å vise oss hvordan hun tegner til denne herlige skeive boka.

Passer for alle som liker tegninger! (Gjengitt fra Litteraturhuset)

Digitalt arrangement.

Dato

Location
Litteraturhuset
Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.