Bibliotek og byarkiv

Vi søker etter bibliotekar

Ved Bibliotek og byarkiv lyses det ut 100 % fast stilling som bibliotekar med tilsetting fra 01.09.2021. Stillingen er knyttet til barne- ungdomsteamet.

Siste oppdatering 27. mai 2021

Publisert 14. mai 2021

Vi søker etter en engasjert og utviklingsorientert bibliotekar som er oppdatert på barne- og ungdomslitteratur og har interesse for arbeid med barn og ungdom.  Biblioteket ønsker å la barn og ungdom medvirke når fremtidas bibliotektilbud skal videreutvikles, du bør derfor ha interesse for brukermedvirkning. Du får i tillegg ansvar for digital utvikling av bibliotektjenester for barn og ungdom. Til stillingen er det også lagt litteraturformidling, planlegging og gjennomføring av eventyrstunder og andre arrangement.

Les mer om arbeidsoppgaver, kvalifikasjoner og mer.

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.