Jippi! Det blir Bootcamp for ungdom i år! Sommerleir for ungdom  - eller Bootcamp som vi kaller det - arrangeres 28. juni - 2. juli i Tromvik.
 
Bootcamp er for ungdom i alderen 13-17 år (må være ferdig med 7. trinnet).

I løpet av uken vil det bli arrangert dagsturer i nærområdet, fjelltur, strandtur, turer på havet med en 35 fots fiskebåt og paintball-turneringer. Det vil også bli muligheter til bading i sjø, elv og basseng og mye annet morsomt som vi kan finne på sammen.

Dato: Mandag 28. juni til fredag 2. juli 2021 (uke 26)
Pris: 1 800 kroner, som inkluderer transport, mat og aktiviteter.​ 

Hvis du har opplevelseskort oppgir du dette i påmeldingsskjemaet da vi har noen gratisplasser tilgjengelige for dette. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.
 
På denne leiren vil Tromvik skole være basen (Tromvik ligger ca. en time bilkjøring fra Tromsø sentrum). 
  • Deltakerne overnatter i 10- mannstelt ved siden av skolen.
  • Deltakerne vil bli delt opp i grupper ut fra alder og kjønn og med hensyn til daglige gjøremål som matlaging, renhold, osv. 
  • Det vil også bli arrangert gruppekampen hver dag, hvor gruppen må løse forskjellige oppgaver på dagtid/kveldstid og det vil kåres en gruppevinner før avreise.
Utstyrsliste for deltakere vil bli tilsendt sammen med påmeldingsbekreftelse. 
 
Avreise/retur fra 
Prostneset: Oppmøte senest mandag 28. juni kl 11.30 på Prostneset med retur til Prostneset fredag 2. juli ca. kl. 14.00.
Eidkjosen (busstasjon): Oppmøte senest mandag 28. juni kl 11.45 på Eidkjosen med retur til Eidkjosen fredag 2. juli ca. kl. 13.30.
 
Spørsmål?
Kontakt Antonio Botturi på e-post eller telefon 471 73 034.