Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Charlottenlund aktivitets- og friluftsområde

Charlottenlund.jpg

Charlottenlund aktivitets- og friluftsområde er et populært friområde som ligger midt på Tromsøya, og er et knutepunkt til de andre bydelene via lysløper og tur-/ trimstier. Det er mange som benytter seg av dette tilbudet året rundt. Rekreasjonsområdet er opparbeidet med tanke på ulike aktiviteter.

I perioder om vinteren blir fotballbanen islagt og er flittig i bruk av store og små. Fra midten av februar når solen begynner å varme myldrer det av aktivitet i akebakken og skiløypene. Charlottenlund er lett tilgjengelig både til fots, på ski, med sykkel, buss eller bil.

Informasjon

charlottenlund-romsaas-w.jpg

Fasiliteter
Servicehus med to toaletter, lekearealer, fotballbane, ballbinge, sykkelløype, trimløype,løpebane, gruer og benker. Strømuttak tilgjengelig.

Søppelhåndtering
Det er satt ut avfallsdunker og grillconatiner på området. Alle som bruker friområdet må være flinke til å ta opp søppel etter seg, på den måten tar vi vare på naturen og områdene vi ferdes i.

Parkering
Parkeringsplassen ligger ved nedkjøringen til området.
 

Kontakt

Skulle det være ønskelig for større grupper å bruke området er det fint om dere tar kontakt. Bydrift Park har den daglige driften av Charlottenlund.
Eventuelle spørsmål sendes på e-post til torg.arrangement@tromso.kommune.no 

Kontaktpersoner
Maj Irene Nilssen, telefon 481 51 786
Jan Kåre Larsen, telefon 958 95 079
Sentralbordet Bydrift, telefon 77 79 14 00
Vakttelefon Bydrift, telefon 970 10 200