Målrettet strikk
"Målrettet strikk" er et tilbud for deg som kan eller har lyst til å lære deg å strikke. Alle over 18 år kan delta, uansett ferdighetsnivå. Fokuset ved timene er å lære nye ting og øve opp ferdigheter, men ikke minst å finne trivsel i hverandres selskap. Du vil kunne få veiledning og oppfølging ved hver time, slik at du kan bedre dine strikkeferdigheter. Deltakerne må selv stille med strikkepinner og garn, men aktivitetssenteret kan stille med noe garn og strikkepinner dersom det måtte være behov. Aktivitetssenteret vil kunne stille med noen strikkeoppskrifter, slik at deltakerne slipper å kjøpe dette i forkant.

Oppstart: 17. februar klokken 10:30-12:00
Når: Hver onsdag frem til sommeren
Sted: Skippergata 1c
Kontakt: 94 81 63 15

Ung voksen-gruppe
Ung voksen-gruppe passer for deg mellom 18-35 år som opplever utfordringer i hverdagen. Her kan du skape sosiale nettverk i et trygt fellesskap. Gruppen kan fungere som en støtte til å komme seg ut, og komme seg i aktivitet både på senteret og ute i nærmiljøet. Eksempler på aktiviteter kan være: brettspill, bowling eller båltur.

Når: Mandagskvelder
Sted: Skippergata 1c
Kontakt: Nina: 91 34 74 92 eller Tobias: 90 23 86 60

I Bevegelse
Har du en inaktiv hverdag og utfordringer med mental helse? Bevegelse-gruppen er et tilbud til deg som opplever vanskeligheter med å komme igang med  fysisk aktivitet. Dette kan være et tilbud for deg som finner glede i å bevege seg. Du vil kunne utforske flere ulike måter å bruke kroppen på med ulike midler.

Oppstart: Onsdag 17.februar klokken 13:30-15:00
Når: Hver onsdag frem til 14. april
Sted: Et lokale i sentrum
Kontakt: Tlf 94 81 63 15