Vil du lære om produksjon til scene og studio? 
Denne høsten arrangerer Audiator disse kursene:
  • Innføring i sikkerhetsarbeid på en scene: Første kursdag er 4. oktober 2020 klokka 17:00 på Audiator scene. Her får du en innføring i sikkerhetsarbeid rundt en scene, hva du har lov til og hva må man være sertifisert for å kunne gjøre. Du vil også få innføring i hva som finnes av sikkerhetsutstyr og vernebekledning for tungt arbeid.
    NB! Dette kurset må gjennomføres før deltagelse på de andre scenekursene våre. 
  • Grunnleggende kurs i scenelyd: 13. - 15. og 17. oktober 2020 kl. 18:00 på Audiator scene + fire produksjoner i løpet av 2020/21. I dette kurset vil du få en innføring i hvordan man setter opp en liten lydproduksjon. Vi vil også se på utstyr mikrofoner, monitorer. PA, lydmiksere og plassering av disse for å gi en best mulig opplevelse for artist og publikum.
  • Grunnleggende kurs i lysteknikk: 20. - 22. og 24. oktober 2020 kl. 18:00 på Audiator scene + fire produksjoner i løpet av 2020/21. Her vil vi se hvordan man kan løfte en teaterforestilling eller konsert med å bruke lys og scenografi som virkemidler. Vi skal jobbe med statiske og bevegelige lys, en innføring i fx og scenografi. Vi skal også se på HMS (sikkerhet) og hva man har lov til å gjøre selv, og hva man må ha profesjonelle (sertifisert personell) for å gjøre.
  • Mentorprogram i musikkproduksjon: Oppstart 1. oktober Audiator studio. Mentorprogrammet vil bli gjennomført med noen av Tromsøs mest anerkjente miksere og produsenter, samtidig vil man jobbe fram en artistprofil for deltakerne.
  • UNG I TROMSØ en podkast. Vi vil vinteren 20/21 produsere en serie podcaster om det å være ungdom i Tromsø og vi ønsker å få inn flere programledere mellom 14 og 18 år. Så dersom du har en programleder eller journalist i magen så ta kontakt med oss på Fritid og Audiator vi vil holde en audisjon / prøvesending mandag 21. september kl. 1800.  
  • Arrangørverkstedet: Arrangørverkstedet er et samarbeid mellom Audiator og Bukta-festivalen der unge arrangører gjennomfører en mentorert prosess og en mulighet å arrange en festival. Tidligere år har deltakerne vært med å arrangere Kongeparkfestivalen.
Påmelding
Påmelding gjøres via e-post til Erling Solvang på erling.solvang@tromso.kommune.no 

Følg oss gjerne på Facebook