Sommertilbud2020

Tromsø kommune har mange sommeraktiviteter for barn og ungdom. Bli med på en sommer fylt av friluftsaktiviteter, sang, musikk, dans, tegning, maling eller keramikk. 

Årets sommerleir for barn og sommerleir for ungdom er dessverre avlyst på grunn av smittevernhensyn. Sommerklubben går som planlagt. 

Det vil i steden for bli arrangert friluftsskole i sommer for de fra 3. - 8- trinn. Les mere i avsnittet under. 
 
Spørsmål om sommeraktiviteter for barn og unge i år sends på e-post til kulturinfo@tromso.kommune.no

Sommerklubb

Nye opplevelser og nye vennskap. Sommerklubben er et ukestilbud for barn i alderen 7 - 12 år og basen er på Stakkevollan skole. 

Les mer om sommerklubben 

Friluftsskole for barn

Friluftsskolen er et godt og viktig ferietilbud for barn og unge, og vil ha en særlig verdi sommeren 2020 når andre ferietilbud må avlyses. Årets friluftsskoler kan gjennomføres under forutsetning av at smitteverntiltak blir gjennomført. Det betyr blant annet at deltakerne må holde god avstand mellom hverandre, unngå klemming og være ekstra nøye med håndhygiene. I tillegg vil det ikke bli overnatting eller felles matlaging.
 
Årets Friluftsskoler vil bli litt annerledes, men vi er sikre på at deltakerne likevel vil sitte igjen med mange opplevelser, nye erfaringer og gode minner.

Her kan du lese mer om friluftsskolen.

Kulturskolens sommertilbud

Informasjon om kulturskolens tilbud finner du på kulturskolentromso.no