Fredag 6. oktober arrangeres Kulturnatta Tromsø for fjerde gang.

Da inviterer Tromsøs nærings- og kulturliv til en opplevelsesreise litt utenom det vanlige. En reise med fokus på mengden og mangfoldet av kunst- og kulturtilbud som finnes her på 69°N. Museer, biblioteket, teatre, kirker, butikker og andre kulturaktører byr på guidede turer, konserter, forestillinger og samtaler. 

 Årets Kulturnatt byr på både nye og gamle kulturopplevelser for publikum i alle former, størrelser og aldre. Kulturnatta er en kikk bak kulissene som vi håper vil sette byen i ett nytt lys, både for dens innbyggere og for de som måtte besøke Tromsø akkurat denne kvelden. Helt gratis! 

 Skreddersy din egen løype!

I løpet av kvelden kan du oppleve alt fra Grønlandsk maskedans på Bårstua eller babysang i Tromsø Domkirke, til akustisk lesning av ny norsk litteratur i det gamle stabburet, eller en 15 minutters minifest på Rådstua Teaterhus. Byens kulturliv byr på seg med sang og dans mellom billedkunst, forsmak på nye forestillinger og et innblikk i en annen verden. Få med deg så mye som mulig, for alle arrangementene på Kulturnatta er helt gratis! Dette er din mulighet til å oppleve nye steder og kulturtilbud du kanskje ikke visste om fra før.

Følg med på kulturnattas facebookside for mere informasjon.  

Kulturnatta Tromsø vil gjerne takke alle som er med på å gjøre denne kvelden mulig. Alle arrangørene som setter sitt individuelle preg på programmet og gjør Kulturnatta 2017 til en ekstraordinær begivenhet. Spesielt takk til Tromsø kommune og Kulturnæringsstiftelsen SpareBank1 Nord-Norge for deres tillit og støtte til Kulturnatta Tromsø.

 Velkommen!

 Programmet for Kulturnatta finner du her.