Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Levende lokaler

Vi som bor i Tromsø elsker sentrum. Derfor jobber vi nå med å fylle de tomme lokalene i sentrum med aktivitet, handel og kultur. Tromsø kommune er plukket ut som pilotkommune sammen med Arendal og Lærdal, og skal de to neste årene undersøke og forske på hvordan utnytte potensialet de tomme lokalene i sentrum har.

Er du gårdeier og har et tomt lokale du ønsker aktivitet i, ta kontakt med prosjektleder. Prosjektet Levende lokaler er et samarbeid med Norsk design- og arkitektursenter DOGA.

Om prosjektet Levende lokaler
Levende lokaler er et stedsutviklingsprosjekt fra Norsk design- og arkitektursenter. Hensikten er å fylle tomme lokaler i norske kommuner, og på den måten bekjempe og forebygge sentrumsdød. Prosjektet er et samarbeid mellom de tre pilotkommunene Arendal, Lærdal og Tromsø, en referansegruppe bestående av relevante rådgivere, fagpersoner og organisasjoner, følgeforskere, KORO, Frivillighet Norge og DOGA. Sammen skal de utvikle et sett strategier og verktøy norske kommuner kan ta i bruk for å håndtere tomme lokaler og sentrumsdød.

Prosjektet har egen facebookside - se facebook.com/levendelokaler/
 
Prosjektleder:
Kari Helene Skog
kari.helene.skog@tromso.kommune.no
 

Les også:

Skriv ut Skriv ut |
Del denne side: