Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Mortensnes familiebarnehage

Dette sier barnehagen om seg selv:

Mortensnes Familiebarnehage er en liten og trygg barnehage med 10 barnehageplasser for barn mellom 0 og 5 år. Vi har fine og lyse lokaler, godt utstyr og et stort utvalg av kvalitetsleker som regelmessig oppdateres.
Lekeplassen vår er trygg og oversiktlig og beplantet med forskjellige bærbusker. Vi har også plass til en liten kjøkkenhage, der vi dyrker grønnsaker og urter til bruk i matlagingen.
I umiddelbar nærhet til barnehagen er det skog og mark, fotballbane, gapahuk, akebakke, flere ulike lekeplasser og gymsal, som vi jevnlig bruker.

Våre satsingsområder er kosthold, fysisk aktivitet, musikk og språk.

Vi tar alle barna med på gym en dag i uka, og om høsten har vi svømming for de eldste. Barnehagens tilbud om kost er unikt, og for 400 kroner i månedlige kostpenger spiser barna alle måltidene i barnehagen. Tilbudet inkluderer alle brødmåltider, frukt og varmlunsj tre ganger i uka.

Videre så har vi piano, gitarer og sanganlegg og holder på med sang og musikk gjennom hele året. Hvert år avsluttes med en sommerkonsert.

De ansattes kompetanse og interesse for arbeid med språk er svært god. Utstyr og leker er også preget av barnehagens satsing på språk. En av våre ansatte har også spesialpedagogisk kompetanse.
De voksne i barnehagen har vært her lenge. Det er lite sykdom og lite vikarbruk, og dette bidrar til svært god trivsel blant både de små og store i barnehagen.

Ønsker du et trygt og allsidig barnehagetilbud så er du velkommen til oss.

Les mer på barnehagens nettside

379967

Kontakt oss

Adresse: Winston Churchills veg 39, 9014 Tromsø
Telefon: 400 62 938
Send oss en epost

Søk barnehageplass