Lurer du på hvordan stand-up-komikere går frem for å klare å være så morsomme som de er? På det nye kurset lærer du noen triks.

Dette blir et helt nytt tilbud med Bård Hofstad som instruktør. Hofstad hadde i høst suksess med eget show på Kulturhuset.

- Vanskelig, men gøy!
- Vi lager dette tilbudet fordi Kulturskolen vil tilby alle former for teater, ikke bare det vanlige undervisningsforløpet vi har. Stand-up er noe mange kunne tenke seg å få et innblikk i. Det er en sjanger innenfor revy og teater som vokser veldig og som er noe av det vanskeligste du kan gjøre innenfor teater, fordi du ikke kan gjemme deg bak en ferdigskrevet tekst eller rolle. Men det er utrolig gøy når du lykkes, sier avdelingsleder for teater Ole Christian Øen.

Kurset går på Rådstua klokken 18-20 mandager fra 8. januar til 19. mars.

Internvisning
Temaer er fra idé til tekst, fra tekst til fremføring. Du vil få en innføring i hvordan en god tekst kan bygges opp, og hvilke knep man benytter seg av når man fremfører den. Kurset avsluttes med en intern arbeidsvisning.

- Vi håper dette blir et fast tilbud her hos oss. Vi prøver i første omgang med et nybegynnerkurs med nedre aldergrense 15 år, men ingen øvre aldergrense, så her er det bare å hive seg med om du har drømt om dette lenge, men ikke hel turt. Blir dette en suksess, blir et nytt kurs til sommeren og kanskje til høsten. Hvem vet, kanskje det blir en egen stand-up-festival på Rådstua neste år? sier Øen.

Påmeldingsfrist: 1. januar. Meld deg på innen 15. desember og få halv pris!
 
Les mer på kulturskolentromso.no/Teater/Standup