Løpere over Tromsøbrua Midnight Sun Marathon

Midnight Sun Marathon 19. juni

Lørdag 19. juni er det klart for løpefest i byen. For å gjøre plass til alle løpeglade mennesker må noen veier stenges. I tillegg blir det noen endringer i kollektivtrafikken. Her er oversikt fra MSM.

Siste oppdatering 29. jun 2021

Publisert 07. jun 2021

Under Midnight Sun Marathon er det behov for å sperre noen deler av løpstraséen for ordinær trafikk, og det er en rekke boligområder som eventuell må regne med forsinkelser for inn/ut-kjøring i tidsrommet løpet pågår. Det vil også være en del regulerte veikryss og avstengte veier. Stenging og regulering skjer i samarbeid med Politiet og Statens Vegvesen, og gjøres av sikkerhetshensyn til deltakerne. 

Her er et interaktivt kart der du kan se hvilke områder som blir påvirket. 

I år arrangeres tre distanser, Maraton, Mizuno Halvmaraton og Coop Mila (10km).  MSM Minimaraton (4,2km) og Barnas Maraton (800m) arrangeres ikke i 2021. 2 200 løpere stiller til start i puljer fra klokken 09:00 til langt på natt. Vi ønsker alle som deltar lykke til.

Her er oppdaterte løypekart.   

Les mer på hjemmesiden til Midnight Sun Marathon. 

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.