Illustrasjon av vaksinering og ventekø

Tromsø kommune åpner for drop-in koronavaksine

De som ikke har fått første vaksinedose mot korona, kan denne uken benytte seg av drop-in koronavaksine. Dette gjelder personer som er født før 2003. Årsaken er at Tromsø kommune denne uken får nesten 4.000 vaksinedoser mer enn hva som er planlagt for.

Siste oppdatering 15. sep 2021

Publisert 26. jul 2021

NB. Dette er en gammel artikkel, og informasjonen kan være utdatert. Se vår side Alt om korona for oppdatert informasjon.

- Dette er en veldig fin mulighet for de som ikke er kommet i gang med vaksinering. Ved å benytte drop-in trenger man ikke å registrere seg på forhånd. Når man møter opp på vaksinesenteret, på gamle lærerhøgskolen i Mellomveien 110, vil man bli både registrert og få vaksine, sier kommuneoverlege Inger Hilde Trandem i Tromsø kommune.

Personer fra andre kommuner enn Tromsø kan også benytte seg av tilbudet.

Drop-in tilbudet gjelder ikke de som allerede har tatt første dose, og har fått avtalt tidspunkt for andre dose. Har du allerede fått time for første dose, kan du likevel benytte deg av drop-in.

De som benytter seg av drop-in muligheten, vil ved vaksinering få avtalt tidspunkt for andre dose.

- Vi håper mange vil benytte seg av dette. Hensikten med vaksinen er å redusere faren for sykdom, og bidra til å begrense smitten i samfunnet slik vi gradvis kan komme tilbake til en mer normal hverdag. Om mange benytter seg av denne muligheten, vil vi også raskere få fullført andre vaksinedose, sier Trandem.

Det er fortsatt mange ledige timer dersom man ønsker å forhåndsbestille time for vaksine. Dette finner du informasjon om på vår hjemmeside.

Tidspunkter for drop-in uke 30:

Fredag ​30. juli: kl. 15:00 – 21:00

Lørdag ​31. juli: kl. 09:00 – 14:00