Frilufts toalett

Våre populære turområder er klare for innrykk

Fra og med fredag 14. mai er det tilgjengelige frilufts toaletter og søppelbokser på flere av våre mest besøkte utfartssteder.

Siste oppdatering 19. okt 2021

Publisert 14. mai 2021

Våre mest populære utfartsområder på fastlandet, øya og strandområdene på yttersida er nå klart til å ta imot deg. Vi legger til rette for at man kan kvitte seg med avfall fra turen og benytte toalettene slik at turområdene er rene og innbydende for neste gjest. 
 Det er satt opp faste toaletter i Grøtfjord, Tromvik, Sandvika, Tønsvika (åpner i midten av juni) og Sørskaret (Finnvikskaret, åpner i midten av juni). I tillegg settes det ut festivaltoaletter ved godt besøkte strandområder i Sandvika ved Brensholmen, Sandvika ved Tromvik og strendene ved Åsheim ytterst i Grøtfjorden. På disse stedene settes det også ut søppelkontainere. 

Oversiktskart 

I denne kartlenken finner du oversikt over utfartsparkering, frilufts toaletter og avfallsbokser. Klikker du deg inn på lokasjonene, finner du informasjon om åpningstider og fasiliteter. 

Åpningstider

Tilbudet vil være tilgjengelig hele sommeren, hele døgnet og frem til midten av september. De fleste av de nye, faste toalettene skal være helårsåpne, mens festivaltoalettene og søppelkontainerne hentes inn over sommeren. Toalettene rengjøres fem ganger per uke.  Toalettene i Grøtfjord, Tromvika, Tønsvika og Sørskaret har betalingsløsning for bankkort, kroner 10. De resterende toalettene er gratis å bruke. 


Skal du på tur i et område hvor det ikke finnes tilgjengelig toalett eller avfallskontainer, er det viktig at du ferdes sporløst, av hensyn til naturen og andre. Ta med ditt eget søppel hjem (og gjerne litt ekstra, om du finner), og vis do-vett.

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.