Testsenteret åpner onsdag 3. mars, klokken 16:30-21:30. Torsdag 4. mars og fredag 5. mars er det åpent fra klokken 08:30 til 21:30. Dersom det er behov, vil stasjonen holde åpent i helga: Tromsø kommune vil informere om dette på kommunens nettside og i media.

– Det er svært mange som ønsker å teste seg nå, og vi har også bedt alle som var på Tromsøbadet sist lørdag i tidsrommet 12:00-16:00 om å teste seg. Derfor øker vi kapasiteten og tilgjengeligheten, sier leder av koronasenteret i Tromsø kommune, Per Harald Korsmo.  

Det er god parkering ved Breivikahallen. Fordi mange ønsker å teste seg, må man regne med ventetid. Tromsø kommune anbefaler derfor å kle seg godt, og også bruke munnbind når man står i kø.

Teststasjonen i Fredrik Langes gate i sentrum har fortsatt åpent alle ukedager 09:00-21:00. Dette er den eneste teststasjonen som tilbyr hurtigtester ved drop-in. Dette er særlig aktuelt for de som har behov for attest. Hurtigtest betyr at du får svar på prøven etter kort tid. Attest for at man har tatt hurtigtest med negativt prøvesvar utstedes mot et gebyr på kroner 550. Det er kun reisende til Svalbard og Danmark som kan benytte hurtigtest. Fordi noe personell er flyttet til den midlertidige testasjonen i Breivika, vil det være noe redusert kapasitet til og med fredag.
På Helseboka kan man bestille time digitalt, eller man kan ringe koronatelefonen på 46 90 78 99 for å bestille time. Da vil man få time på koronasenteret på gamle Kroken sykehjem.