Nå har du mulighet til å få sommerjobb i Tromsø kommune. Flere av enhetene i kommunen søker sommervikarer, og er både på jakt etter folk som vil klippe plen, male hus og jobbe med eldre på sykehjem eller i omsorgsboliger.

Hvert år lyser Tromsø kommune ut flere sommervikariater. Allerede 31. mars går fristen ut for å søke sommerjobb i Omsorgstjenesten på fastlandet. De søker både faglærte og ufaglærte sommervikarer, og du er nødt til å ha førerkort klasse B. Utlysingsteksten finner du her.

Bydrift søker etter 10 sesonghjelper over 16 år til å drifte og vedlikeholde kommunens veger og uteområder i sommerhalvåret. Søknadsfristen til disse stillingene er 1. april og her finner du mer informasjon om stillingene.

Eiendom søker 12 sommervikarer til maling og annet forefallent arbeid i en måned midt på sommeren. Søkerne må være over 18 år og ha førerkort. Søknadsfristen til disse stillingene er 8. april.

Omsorgstjenesten Jadeveien og Sør-Tromsøya sykehjem søker faglærte og ufaglærte vikarer. Søknadsfristen til disse stillingene er 8. april.

Alle ledige stillinger i Tromsø kommune finner du her.