Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Postliste og møtekalender

Postlisten

Tromsø kommunes offentlige postliste publiseres kl. 1400 første virkedag etter registrering. Her kan du enkelt og gratis be om innsyn i dokumenter.

Dersom du ønsker innsyn i saker unntatt offentlighet må du sende en henvendelse på e-post til postmottak@tromso.kommune.no

Postlisten kan gjennomleses ved å klikke på aktuell dato i kalenderen. For å se på tidligere måneder/år, må du velge dette i kalenderen i postlisten.

Søk i postlisten

Innsyn bygg og plansaker

Viser inn- og utgående post i bygg og plansaker. Postlisten gir direkte tilgang til saksdokumentene med vedlegg kl. 1400 andre virkedag etter registrering. Det vil ikke være fri tilgang til dokumenter som inneholder sensitive personopplysninger.

Søk i bygg og plansaker
Det kan være en fordel å spesifisere så mye som mulig, for eksempel "fritekst" og "gårds- og bruksnummer". Hvis du ikke får opp alle dokumentene ved første forsøk, prøv da å søke på saksnummeret hvis du har dette tilgjengelig.

Møtekalender

Her kan du finne sakspapirer til kommunestyret, samt komiteer og utvalg i Tromsø kommune. Sakene er sortert etter dato og utvalg.

Kartsøk

Her kan du søke opp dokumenter vedrørende en eiendom via kommunens interaktive kart.

Les også:

 Skriv ut |
Del denne side: