De eldre sang med
Duoen har vært rundt på mange institusjoner i det siste og synes det er hyggelig med allsangkonserter. De startet med sangskatter fra 1850- tallet. Mange av de eldre kjente godt igjen «Den fyrste songen» av Per Sivle og sang med. Konserten ble avsluttet med «O jul med din glede».

Torsdag 14. desember blir det konsert på Lakselvbukt bo- og servicesenter kl. 11.30 og Tromsøysund korttidsavdeling kl. 17.00. De to siste konsertene arrangeres fredag 15. desember på Mellomveien 100 kl. 11.15 og Kvaløysletta sykehjem kl. 13.00.

Latteren satt løst
På møteplassen for dagaktivitet koste fem brukere seg med kaffe og lussekatter etter konserten. De syntes det er fint å høre kjente sanger og få synge med. De møtes hver mandag, onsdag og torsdag og er med på mange typer aktiviteter gjennom tilbudet. Latteren satt løst når de fortalte om turene de har vært med på. Det å komme seg ut, møtes og gjøre noe sammen er viktig for gjengen rundt bordet.

Julestemningen har definitivt satt seg på Sør-Tromsøya sykehjem.
- Sykehjemmet gjør mye for å gi beboerne et godt tilbud. Søndag kommer Kammerkoret hit kl. 18. Da ser vi ser frem til at de som bor her får dele opplevelsen med sine pårørende, sier vernepleier Liv Kirsti Jørgensen.