Reiselivet i Tromsø-regionen har skutt fart de siste årene, på godt og vondt. Som innbygger møter du hele året både tilreisende og reiselivsbedrifter. Derfor er det viktig for oss å høre nettopp din erfaring og vurdering av reiselivsnæringen.
 
- Reiselivet påvirker samfunnet sterkt. Tromsøværingene har nå mulighet til å komme med sine innspill og ideer, slik at vi kan sikre en positiv utvikling av reiselivet, sier ordfører Kristin Røymo.
 
Trekkes premier
Visit Tromsø-Region AS har i samarbeid med Tromsø kommune laget en undersøkelse vi håper du vil ta deg tid til å svare på. Alle som deltar er med i trekningen om tre reisegavekort fra Visit Tromsø på 1.000 kroner.
 
Svar på undersøkelsen her!
 
Visit Tromsø-Region AS har en visjon om at Tromsø skal å bli «En arktisk destinasjon i verdensklasse» og ønsker å videreutvikle reiselivet i regionen. Et riktig steg på veien er å bidra til at Tromsø blir et bærekraftig reisemål.
 
- Skal Tromsø bli en arktisk destinasjon i verdensklasse, må reiselivsnæringen vokse på lokalbefolkningens premisser, sier reiselivssjef Chris Hudson.
 
Nytt kvalitetsmerke
Bærekraftig reisemål er et nytt kvalitetsmerke for reisemål i Norge, som er utarbeidet av Innovasjon Norge og som bygger på en felles standard. Standarden setter krav til reisemålets evne til bærekraftig virksomhet og utvikling.
 
For å oppnå kvalitetsmerket forutsettes det at Tromsø tar vare på natur, kultur og miljø, styrker sosiale verdier, og er økonomisk levedyktig.
 
Visit Tromsø-Region AS har Tromsøs offisielle turistinformasjon i Tromsø Havneterminal. Stikk gjerne innom der om du har spørsmål om undersøkelsen eller bare for en hyggelig prat om turisme i Tromsø.
 
På forhånd tusen takk for at du hjelper oss med å gjøre Tromsø til et bærekraftig reisemål!

Foto: Mark Ledingham