Småjobbsentralen vil i første omgang være operativ frem til 23. august. Vi tar i mot oppdrag og formidler kontakten videre til ungdom mellom 14 og 17 år som har meldt sin interesse for ulike oppdrag.

Jobbene vi deler ut skal være enkle slik at du ikke trenger å ha fagutdanning for å klare jobben. Arbeidsoppgavene kan være for eksempel å klippe gress og luke i hager, male gjerder, lufte hunder eller mate kjæledyr, gå på handletur, vaske biler og rydde garasjer og lignende. 

Hvordan nå småjobbsentralen
Ta kontakt på telefon 991 66 133 som er betjent tirsdag og fredag fra kl 15-20. Du kan også sende oss en sms med navn, alder og telefonnummer så registrerer vi deg.

Oppmøtested
The Edge, inngang fra nord. Her vil det være oversikt og formidling av ledige småjobber.
 
Til oppdragsgivere 
Småjobbsentralen vil være åpen tirsdager og fredag 1500-2000. Det vil si at det kun er i dette tidsrommet telefonen vil være betjent. For henvendelser utenom disse tidene; send en melding til samme telefonnummer med navn på oppdragsgiver, adresse og kort beskrivelse av oppdraget, så vil dette bli videreformidlet i åpningstidene. Alle oppdrag som ikke krever sertifikat eller annet som fordrer 18- års aldersgrense kan utføres, for eksempel plenklipping, maling og hagearbeid. 

Oppdragene vil bli utført av ungdommer fra 14-17 år, og lønnes etter følgende minimumsbetaling:
  • 14 år: 90 per time
  • ​15 år: 100 per time
  • 16-17 år: 110 per time
Ut over disse satsene blir oppdragsgiver og arbeidstaker enige om avlønning.

Se Her utfører Hana sin aller første sommerjobb - nyhetssak fra 2018