Sommerjobb på Helsehuset
Vi søker deg som er sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider og ønsker sommerjobb på en innovativ, spennende og trivelig arbeidsplass. Perioden 22. juni – 9. august.
Søk sommerjobb på Helsehuset
Søknadsfrist 1. mars 2020

Assistent – Helsehuset
Vi søker deg som studerer sykepleie, vernepleie, medisin eller annet helserelatert, eller har erfaring fra tidligere jobb innen helse. Vi har behov for assistenter som kan jobb i perioden 22. juni - 9. august (uke 26 - 32), men ønsker du å starte før eller jobbe lengre er det mulighet for det.
Bli assistent på Helsehuset i sommer
Søknadsfrist 1. mars 2020

Alarmsentraloperatør – Seksjon for brann og redning
Vi har behov for to sommervikarer i vår 110-sentral. Etter sommerperioden kan det bli aktuelt å tilby 44,4 % stilling på ca. 1-års varighet med 7 nattevakter fra 23:00 til 09:00 i løpet av en 4-ukers vaktplan.
Søk sommerjobb som alarmsentraloperatør
Søknadsfrist 1. mars 2020
 
Brannkonstabel – Seksjon for brann og redning
Vi søker deg som har positive holdninger, fungerer godt i team, jobber selvstendig og ønsker en karriere innenfor brann- og redningsarbeid. Oppstart sommervikarperiode er uke 26, 22.juni 2020, med avsluttende periode uke 34, søndag 23.august 2020. 
Bli brannkonstabel i sommer 
Søknadsfrist 1. mars 2020

Sommerjobb – Bydrift

Oppgavene består av praktisk arbeid ute i friluft. I hovedsak på grøntfaglig område, men enklere veiarbeid kan bli aktuelt. Arbeidet utføres vanligvis i mindre grupper. Arbeidsperiode; 4. mai - 11.september.
Søk sommerjobb hos bydrift
Søknadsfrist 18. mars 2020
 
Sommervikar - Kvaløysletta sykehjem
Vi søker sommervikarer som liker å arbeide med eldre mennesker. Du må ha lyst til å arbeide i et aktivt, variert og spennende tverrfaglig miljø. Vi søker etter sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, studenter innen helse og assistenter med helsefaglig erfaring.
Søk sommerjobb på Kvaløysletta sykehjem
Søknadsfrist 18. mars 2020


Se alle ledige stillinger i Tromsø kommune