Spennende og allsidig sommerjobb - Seksjon for vann og avløp 
En sommerjobb på Vann og avløp vil gi deg mulighet til å bli kjent med oss og vi med deg. Vi søker derfor positive og ryddige studenter/elever til å prøve ut en allsidig sommerjobb i 2019. 
Sommerjobb ingeniørstudenter: 
Vi tar inn 6 studenter i 6 uker med felles oppstart 17.06.19. 
Sommerjobb arkivmedarbeider: 
Vi tar inn 1 student i 6-8 uker med oppstart 17.06.19. 
Sommerjobb vedlikeholdsgruppe: 
Vi tar inn 5 studenter/elever i en periode på inntil 5 uker, med oppstart 24.06.19.
Les mer og søk sommerjobb hos Seksjon for vann og avløp
Søknadsfrist 19. mars 2019

Sommerjobb for sykepleiere, helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere og assistenter - Midtbyen hjemmetjeneste
Vi trenger dyktige ferievikarer i perioden 24. juni - 18. august. Om du i tillegg ønsker å jobbe ekstra ellers i året, er det en fordel. Vi har behov for sykepleiere, helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, hjelpepleiere og assistenter til alle våre avdelinger på enheten. Om du er i et utdanningsforløp innen helse- og omsorgsfaglige studier (f.eks lege, sykepleier, fysioterapi, ergoterapi m.m), så er det også en fordel.
Søk sommerjobb hos Midtbyen hjemmetjeneste
Søknadsfrist 19. mars 2019


Sommerjobb - Bydrift
Trenger du sommerjobb? Søk på de populære sommerjobbene hos Bydrift. Vi trenger inntil 20 medarbeidere for sommeren 2019.
Søk sommerjobb hos Bydrift
Søknadsfrist 29. mars 2019

 

Vi søker sommervikarer og tilkallingsvikarer - Omsorgstjenesten Sørøya, Tromsø kommune
Vi har behov for ferievikarer i perioden 17. juni – 31. august. Er du sykepleier, vernepleier, helsefagarbeider, assistent, student eller bare har lyst til å jobbe med mennesker som trenger omsorg, er du velkommen til å søke sommerjobb hos oss. Flere av avdelingene har også behov for vikarer fra nå av.
Søk sommerjobb hos Omsorgstjenesten Sørøya
Søknadsfrist 31. mars 2019
 
Sommerjobb - Jadevegen sykehjem
Har du lyst på en givende jobb med varierte oppgaver og gode kolleger? Er du sykepleier, vernepleier, helsefagarbeider, assistent, student eller bare har lyst å jobbe med mennesker som trenger omsorg, er du velkommen til å søke sommerjobb hos oss. Vi har behov for ferievikarer i perioden 18. juni - 31. august. Ønsker du en interessant og spennende sommerjobb, i hele eller deler av denne perioden, er dette muligheten for deg.
Søk sommerjobb hos Jadeveien sykehjem
Søknadsfrist 31. mars 2019


Ferievikarer - Sentrum hjemmetjeneste
Vi søker ferievikarer til alle våre avdelinger, i perioden 24. juni til 18.aug. Vi søker etter sykepleiere, vernepleiere, hjelpepleiere, helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, studenter og assistenter. Enheten har fem avdelinger, hvorav tre er uteavdelinger og to er i omsorgsbolig. Oppgi gjerne i søknaden hvor du ønsker å jobbe.
Søk sommerjobb hos Sentrum hjemmetjeneste
Søknadsfrist 1. april 2019

 

Se alle ledige stillinger i Tromsø kommune