Sommerklubb2

Sommerklubben er et ukestilbud for barn i alderen 7 - 13 år, i ukene 27, 28, 29 og 30. Basen for sommerklubben er på Stakkevollan skole. Sommerklubben er tuftet på natur og friluftsliv og vårt motto er ”Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”.

Nærmiljøet på Stakkevollan, Rundvannet/ Langvannet og Varden, samt  fjæra i bydelen Hamna er områder som blir flittig brukt. Onsdager er det fellesturer for alle gruppene, og torsdager er satt av til svømming i Stakkevollan svømmehall. 

Åpningstid fra kl 0900 - 1600 (Senest oppmøte kl 09.30)
Maks antall deltakere er 40 per uke. Pris per uke er 950 kr.
 

Påmelding åpner 1. mars


Ta kontakt med Lene Kristin Enebakk på telefon 474 54 294 eller e-post for mer informasjon. 

Barn i alderen 7 til 10 år

Denne gruppen vil i hovedsak benytte seg av området i nærheten av Stakkevollan skole, Rundvannet og Varden. Det vil bli muligheter til å padle i kano, gå på turer, samt mulighet til å lage bål og tilberede mat på bål. Onsdager er satt av til fellesturer for alle gruppene, og torsdager vil deltakerne delta på svømming i Stakkevollan svømmehall.

Maks antall deltakere på denne gruppen er 20 stykker.

Spesialtilbud for barn i alderen 10 til 13 år

Her kan barna velge ukeaktivitet og valget vil være mellom maritim gruppe eller aktivitetsgruppe. Onsdager er det fellesturer for alle gruppene, og torsdager vil deltakerne delta på svømming i Stakkevollan svømmehall. Maritim gruppe får muligheter til å fiske. Det blir gitt opplæring i bruk av båt, samt bruk av redningsvest. Det blir også gitt opplæring i hvordan man behandler fanget fisk. Gruppen benytter seg av skolenaustet i Hamna.

Maks antall deltakere på denne gruppen er 10 stykker.
 
Aktivitetsgruppen vil få være med på ulike aktiviteter i nærmiljøet som feks. kanopadling, tur, orientering, aktiviteter innen forskjellige idretter, leker osv. Aktivitetene vil foregå i nærmiljøet.
Max antall deltakere på denne gruppen er 10 stykker.