Velkommen til portalen for torg, salg og arrangement!
Denne siden gjør det enkelt for deg som ønsker å vite mer om leie av salgsplass og stand-/infoplass. Vi leier også ut arealer til større arrangementer etter avtale.
 
Ved større arrangementer, kontakt arrangementskoordinator på e-post arrangement@tromso.kommune.no 

Søk om leiereduksjon
I forbindelse med koronasituasjonen, er det bestemt at man kan søke om 50 % reduksjon ved leie til formålene salg, stand, arrangementer og uteservering fra 12. mars 2020 og ut året. Ved utleie kreves full leie innbetalt, men man kan søke om 50 % reduksjon i etterkant. Utover reduksjon i leie gjelder de samme retningslinjer for leie av kommunal grunn.

Søknad om reduksjon i leie sendes på e-post til tony.liafjell@tromso.kommune.no med kopi til haakon.worum@tromso.kommune.no.

Søknaden må inneholde adresse og kontaktinformasjon, organisasjonsnummer, kontonummer, dokumentasjon på leieforhold dersom dette er pågående, og ønsket varighet på leieforhold. Første behandling av søknader blir 1. oktober 2020, mens andre og siste saksbehandling i utgangspunktet er satt til 5. januar 2021. For å velge ønsket plass kan du trykke på en av lenkene i kartet, eller velge fra listen nedenfor: