Arbeids- og informasjonsmøte om investeringsbudsjettet for 2022–2031

Kommunedirektøren har invitert kommunestyret til et arbeids- og informasjonsmøte om investeringsbudsjettet for perioden. Møtet er åpent for innbyggere og media.

Siste oppdatering 23. sep 2021

Publisert 16. sep 2021

Kommunedirektøren legger fram et foreløpig forslag til et 10-års investeringsbudsjett, som han ønsker prioriteringsinnspill på fra kommunestyret.

Kommunedirektøren vil også;

• ta opp viktige prioriteringer i forbindelse med driftsbudsjettet for samme periode
  • gjennomgå budsjettrundskriv 2 vedrørende drift, viktige prioriteringer

Møtet vil ikke bli strømmet på kommunens nettside, men innbyggere og media kan møte opp og følge møtet i kommunestyresalen.

Det er ingen krav om påmelding, men du må registrere din tilstedeværelse i forkant av møtestart.

Grunnet smittevernhensyn vil det være et begrenset antall plasser, så det kan være lurt å møte opp i god tid for å være sikret plass.

Sørg for god håndhygiene og hold minst én meters avstand til andre.

Kommundirektørens presentasjoner

Tromsø rådhus, kommunestyresalen