Kroken fritidssenter er det eldste fritidssentret til Kultur og idrett. Her kan det arrangeres diskotek og bursdagsfeiring. Lokalet kan lett tilrettelegges for de fleste aktiviteter, og har en liten scene for mindre konserter. Lokalet rommer inntil 250 personer.
Oppstart:  Ungdom  
                 Junior torsdag

Lokalet kan også leies til alle typer rusfrie arrangement. Leiepris kr 650. (utleie kun lørdager og søndager)
Våren 2018 er fullbooket. Vi starter å booke utleie høsten 2018 etter 02.09.18.

Kontakt oss

Ansvarlig juniorklubb/utleie: Lene Enebakk, telefon 474 54 294 
E-post: lene.kristin.enebakk@tromso.kommune.no

Ansvarlig ungdomstiltak: Antonio Botturi, telefon 47173034
E-post: antonio.botturi@tromso.kommune.no


Adresse: Krokensenteret (Nordenden ved Statoil)
Postadresse: Fritid, Utsikten 53B; 9018 Tromsø

Vi er veldig interessert i å få gode ideer om kurs og andre aktiviteter, som bydelens befolkning ønsker. Detter gjelder både barn, ungdom og voksne. Ta kontakt.

Ungdomsaktiviteter

Kroken ungdomsklubb holder åpent onsdag og fredag. Tilbudet er gratis begge dagene. Alle ungdommer mellom 13-18 år er velkommen. Klubben har et eget ungdomsstyre som er med på å bestemme aktivitetene på klubben og som tar en aktiv del i det å lede ulike aktiviteter. Det er viktig for oss at de aktivitetene vi gjør kommer ut fra ungdommenes egne ønsker og initiativ.
 
Klubbens romdeling gir mulighet for en rekke ulike aktiviteter. Vi har kjøkken og kafe del. Eget øvingsrom for band, biljardrom og bordtennisrom. Et nytt fotorom og to formingsrom, samt filmrom og et spillrom.    
 
Innholdet i en vanlig klubbkveld varierer. Vi kjører konkurranser og ulike turneringer. Ser film, spiller spill og finner frem formingsaktiviteter. Siste onsdag hver måned har vi gratis middag på klubben og minst en fredag i måneden baker vi boller, kake, mekker smoothie eller finner på noe annet snopt. Klubben er en plass å henge og møte venner. En plass der man kan koble av fra alt annet og bare være.    

Åpningstider
Onsdag kl 1800-2200
Fredag kl 1900-2300

Junioraktiviteter

Juniorkveld hver torsdag i skoleåret for alle som går i 4. - 7. klassetrinn. Her får juniorene mulighet til å danse, spille forskjellige spill eller delta på spesielle aktiviteter.
Åpent fra kl 1800 til 2100. Inngang kr 20
 
Facebook side for foresatte, der aktiviteter og annen informasjon vil bli publisert: https://www.facebook.com/groups/818822434861675/
 

Andre aktiviteter/tilbud

Øvingsrom
I samarbeid med Kompetansesenter for Rock, har vi tilbud om individuell instruksjon flere dager i uken. Ellers i uken kan band sette seg opp til faste øvingstider.
Påmelding skjer til Rockefabrikken: www.kfor.no

Natteravn
Natteravnene i Kroken har sin base og utgangspunkt fra Kroken Fritidssenter. Hvis det er voksne som har lyst til å få mer informasjon om Natteravnene i Kroken kan dere ta kontakt med fritidssenteret.

Utleie/ Utlån
Ønsker du å leie lokalene til bursdagsfeiring, klassefest eller andre formål, er det bare å ta kontakt på e-post lene.kristin.enebakk@tromso.kommune.no

Leiepris kr. 650